Cinlerden Yardım Alarak Define Bulmak - Define Bulma Duası

Değerli Defineci Kardeşlerim Son Günlerde İnternet Üzerinde CİNLE DEFİNE BULMA  Yazılmış Yazılar Mevcut Ve Bu Yazıları Define Bulmak İçin Kullanıldığı Söylenilmekdedir.Aynı Olay Surelerimizdede Yapılmakdadır.
Önçelikle cinlerden Yardım Alarak Define Bulmak Sorusunu Sizlere Açıklıyayım
Allah Kur'an'ı Kerim'de kendini "Hayrürrazikin"  "Rızık verenlerin en hayırlısı" olarak tanımlamıştır. Rızkı ve rızkın bir çeşidi olan "defineyi" de Allah'tan istemek gerekir. Bu arada define bulmak için cinlerden medet umanları da doğru yola davet ediyoruz. Cinlerle uğraşmaktan vaz geçsinler. "Şeytan da cinlerdendir." İnsanlar Allah taraftarı veya Şeytan taraftarı diye ikiye ayrılır. Allah taraftarı olalım ve Allah'ın Fatiha suresinde bize söylettirdiği: "İyyake nabüdün ve iyyake nestain" = "Sadece sana kulluk eder ve sadece senden yardım dileriz" vazifesini yerine getirelim. Cinlerden yardım istemek yanlıştır. Definenin yerini cinler söylemez. Yüce Allah dilerse bir sebep yaratır ve sizi oraya götürür. Define ararken cinlerden korkulmaz, tek korkulacak varlık Allah'tır. O Kur'an-ı Kerim'de Ben'den korkun dedi. Yüce Allah dilemezse de kimsenin başına bir musibet gelmez.
Ayrıca Hocalarımız Cinler Yalan Söylediklerini Söylerler. 

Define Bulma Duası Adı Altında Paylaşılan Surelerimiz İçinde Söyliyeçek Bir kaç Sözüm Var 
Kardeşim Define Arıyorsan Bulmak İstiyorsan Her Namazın Sonunda Yüçe Rabbimizden İste.Burda Söylemek İstediğim Olay Şudur adam Yazmışki İşte 7 defa Oku İsmini Kagıda Yaz Sonra Onu Bir Kuyuya At Falan Değişik Değişik Yazılar Yazıyorlar.BUNLARA İNANMAYIN
SON SÖZÜM RABİNİZE DÖNEREK DUA EDİN VE ONDAN İSTEĞİN
PİYASADAKİ CİNCİ HOCALARADA DEFİNE BULMA SÖZLERİNE İTİBAR ETMEYİN.
LÜTFEN DİKKATLİ OLUN 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder